Onze Diensten 

Woningontruiming

BT Woningontruming kan een woning geheel of gedeeltelijk ontruimen. Een woning ontruimen na overlijden is een emotionele klus en soms tijdgebonden. Sommige woningbouwverenigingen willen de woning ontruimd zien binnen 7 dagen. Nadat u zelf de inboedel heeft gesorteerd blijft er nog veel werk over. Zo dient de woning bezemschoon te worden opgeleverd; gordijnrails verwijderd, gaatjes gevuld en de vloerbedekking moet eruit gehaald worden, en afgevoerd. Werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. 

BT Woningontruiming ruimt de gehele inboedel op, zorgt dat de meubels en andere huisraad een tweede leven krijgt. Het huis wordt bezemschoon en leeg opgeleverd aan de woningstichting. Bovendien ontvangt u van BT Woningontruiming onze gratis Opleverings-GARANTIE hetgeen inhoudt dat de Woningbouwvereniging het appartement of de huurwoning voor 100% accepteert nadat wij ons werk hebben gedaan.

BT Woningontruiming zorgt voor het snel, efficiënt en voordelig leegruimen van zowel huurwoningen als (eigen-) koopwoningen, flats, appartementen, verzorgingsappartementen en in- en aanleunwoningen bij zorgcentra enz. BT Woningontruiming levert bezemschoon op. Dat betekent dat wij óók het verwijderen en afvoeren van o.a. vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, vitrages, lamellen, luxaflex etc. voor u verzorgen. Het leegruimen van een woning na het overlijden van uw alleenwonend familielid of na overplaatsing naar een verzorgingshuis of seniorencomplex laat u het liefst door een professioneel bedrijf met ervaring en het juiste gevoel voor discretie doen.  Bel of mail ons voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte; 06 34 777 99 7 of info@btwoningontruiming.nl  Of via het contactformulier Contact

BOEDELONTRUIMING

Naast een woning ontruimen verzorgen we ook boedelontruimingen. Bij een boedelontruiming verwijderen wij alle inboedel uit de woning en de woning wordt bezemschoon geleverd. Dat betekent het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, gordijnrails, zonwering en vitrage. En desgewenst het vullen van gaatjes in muren en plafonds.

Hiertoe maken wij vooraf een offerte en spreken doorgaans vlot een datum af waarop wij onze werkzaamheden gaan verrichten. Daarmee bent u en uw familie niet alleen van een vervelend karwei maar ook van een grote zorg af. Immers; de ouderlijke woning of het huis van uw overleden vader of moeder moet leeg worden opgeleverd. Ofwel voor de woningbouwstichting ofwel omdat de nabestaanden de woning willen verkopen.

WAAROM ZOU JE VOOR BT WONINGONTRUIMING KIEZEN

Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze waarin wij een directe en duidelijke communicatie hanteren. Door te werken vanuit dit oogpunt komen onze klanten nooit voor een verrassing te staan. Bij BT Woningontruiming heeft u één aanspreekpunt, wij werken zonder rayonmanager of een centrale, bij BT Woningontruiming betaald u niet voor service, service krijgt u van ons.

Wilt u graag meer informatie of vandaag nog uw gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via ons CONTACT. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op telefoonnummer 06 34 77 7 99 7

 

Garage - Zolder - Berging Ontruiming

Het opruimen van zolders, garages en bergingen zit ook in ons taken pakket.

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram